• Placenta hajszesz hajhullás ellen

Hajhullás megelőzésére készült, komplex fejbőr ápoló, regeneráló hajszesz, méhlepény kivonattal. Intenzív tonik, gyorsan kezeli a hajhullás okait,  serkenti a hajnövekedést, normalizálja a fejbőr működését, a faggyú mirigy termelését, így csökkenti a korpásodás és zsírosodás előfordulásának lehetőségét is.  Speciális stimuláló és aktivizáló hatása a fejbőrön elősegíti az egészséges hajnövekedést.

12×10ml / doboz - Placenta hajszesz hajhullás elleni megelőző védő - Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.

Placenta hajszesz hajhullás elleni megelőző védő - Normál kezelés: hetente legalább 1 2  használat 5-6 héten keresztül. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

Használati ajánlás! Így a legjobb a Placenta hajszesz használata hajhullásra, hajhullás ellen. - Mossa meg a hajat a kezelésnek megfelelő samponnal, és törölje meg. Öntse a fejbőrre az ampulla tartalmát (vagy a megfelelő dózist a palackból) részről részre haladva, és masszírozza legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal, és az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja meg annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le!: Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges. Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 2  használat 5-6 héten keresztül. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

Gyártó: Vitalfarco Maxima-NHP-Vitael


Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Placenta hajszesz hajhullás ellen

  • Cikkszám:vitalfarco
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Milliliter
    Egységár: 55.75 Ft/Milliliter
  • 6,690Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2 16db

Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2 16db

A zeta 2 már az első  kúra után látványos változás tapasztalható, melyhez  16db ampu..

13,900Ft

Hajnövesztő hajszesz csomag A Zeta 2

Hajnövesztő hajszesz csomag A Zeta 2

Hajszesz hajhullás ellen, hajnövesztésre, + Vitalfarco Maxima Caduta sampon hajhullásra. ..

15,550Ft