Szállítási - Fizetési információ

Szállítás:

Rendeléseiket várhatóan 1-7 munkanapon belül tudjuk átadni a futárnak, a feladásról mailen értesítjük.

Fizetés módjai és átvétel:

·         Személyesen:

        Személyes átvétel csak egyeztetés után lehetséges (+36-30-9429-716)

          Utánvétel: a termék átvételekor személyesen a cég alkalmazottjának vagy postai/futárnak kell fizetni.

          Postai futárnál lehet bankártyával fizetni!

               Banki átutalás: banki átutalással előre, a 3MA Kft. Erste Banknál vezetett számlájára:                                                                           11600006-00000000-40601801 (kérem jelölje meg a megrendelő nevét az átutaláson) A pénz beérkezését  követő nap azonnal postázzuk a terméket.

                Bankártyás fizetés                                                                                                                                                 A bankártyás fizetés kijelőlése után a tovább felíratra kell lépni, mely után megjelenik a fizetendő összeg a szállítási költséggel együtt( ha van  szállítási költség). Ezután a rendelés megerősítési felíratra lépve megjelenik a Barion felület, ahol választhat , hogy regiszrál előbb vagy regisztráció nélkül fizet.                                      

BARION

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


Barion-card-payment-mark-2017-400px.png


Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz


DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

Átvétel

Postapontok_

-Postán maradó

SMS-ben vagy e-mailben értesíti a posta a küldemény érkezéséről.

Csomag 5 munkanapon belül átvehető. A csomag átvétele Bankkártyával és kéz-pénzel is történhet.

 

- MOL PostaPonti csomagátvétel előnyei:

A legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átvehető a csomag.

SMS-ben vagy e-mailben értesíti a posta a küldemény érkezéséről.

A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet.

Csomag az értesítéstől 5 munkanapon belül átvehető, ez időn belül akkor megy érte, amikor ideje engedi.

 

-Csomagautomata 

A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz, CSAK BANKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI!. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

Az értesítéstől számított kettő munkanap belül átvehető, utána a helyi postára szállítják, s ott 5 napig átvethető.


A 3MA web shopon szereplő termékek árai tartalmazzák a termékre vonatkozó (5-18-27)%-os ÁFÁ-t.

 

 

Szállítási feltételek

Előreutalásnál és bankkártyás fizetésnél a szállítási költség házhoz szállításnál: 1.990.-Ft


A megrendelt csomagokat a Magyar Posta Zrt kézbesíti.

A kiszállítás díja házhoz szállításnál utánvétel esetén:  2.290,- Ft

5 kg feletti szállítás költségéről kérem, hívja a +3630-9429-716 - s telefonszámot.

Előreutalásnál és bankkártyás fizetésnél a szállítási költség postapont választásánál : 995.-Ft

Postapont választásnál történő átvétel utánvétel esetén: 1,390,-Ft

30,000,- Ft felett  ingyenes a szállítás,  10kg feletti vásárlásnál  és 30.000.-Ft-t meghaladó rendelés esetén a webáruház megkeresi a szállítási költségek miatt!


A kézbesítést a Posta két alkalommal kísérli meg.

Amennyiben nem tartózkodik otthon, a postás értesítőt hagy az Ön postaládájában.

Ha a második alkalommal sem sikerült a személyes kézbesítés, a címzett az értesítővel, az ellenérték megfizetését követően kiválthatja a küldeményt a helyi postahivatalban. A megrendelt árut a rendelés visszaigazolásától  követő 2-7 munkanapon belül tudjuk kiszállítani.

A számla végösszegét az esetleges szállítási költséggel együtt a futárnak illetve a cég alkalmazottjának kell megfizetnie.

Jelenleg külföldre nem szállítunk!

 

Az elállás joga

 


Megrendelése során Ön élhet a 3MA Kft. Általános Szállítási feltételeiben felsorolt, a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 

Ön a szerződéstől az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru  eredeti, csomagolt, lezárt formában történő visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.