• Nirvel DETOX intenzív korpásodást gyorsan megszüntető nyugtató hajszesz korpás hajra - fejbőrre

Mélytisztító hajszesz korpás hajra, fejbőrre. 3 az 1 ben hatású  DETOX hajszesz használata mélyen tisztítja, helyreállítja a fejbőr mikroflóráját, eltávolítja a korpát, csökkenti, megszünteti a fejbőrviszketést és irritációt. Használata megakadályozza a korpásodás minden formájának kialakulását. A DETOX samponnak és hajszeszeszeknek köszönhetően a fejbőr egészséges, a haj pedig ápolt lesz, mely kellemes érzést biztosít.  Használja más hajgyógyászati kezelések első lépéseként is, a fejbőr megtisztítására!

Ajánlás! Így a legjobb a hajszesz használata korpás hajra, fejbőrre.

A Nirvel DETOX fejbőr nyugtató mélytisztító hajszeszek önálló használata: Mossa meg a hajat a Detox samponnal. Vigye fel a sampont a hajra, masszírozza bele, és hagyja hatni pár percig. Alaposan öblítse ki, majd ismételje meg a műveletet. Ezután törölje meg a hajat.  A hajtövekre és a fejbőrre fújja rá a Detox hajszeszt, és jól masszírozza bele. Ne öblítse ki!

Intenzív kezelés:

A Nirvel DETOX fejbőr nyugtató mélytisztító sampon, szérum, és hajszesz együttes használata szükséges.  A kezeléshez használja hetente háromszor, három héten keresztül a 3 terméket, a szérumot és a hajszeszt alkalmanként váltogatva a következők szerint.

Vigye fel a Detox sampont nedves hajra, masszírozza bele, és hagyja hatni pár percig. Alaposan öblítse ki, majd ismételje meg a műveletet. Ezután törölje meg a hajat, vigye fel a fejbőrre a Detox szérumot. Alaposan masszírozza bele a fejbőrbe. Ne öblítse ki!

A következő alkalommal a samponozás után a hajszeszt vigye fel! A hajtövekre fújja rá a Detox hajszeszt, és masszírozza a hajba. Ne öblítse ki!

Fenntartó Megelőző védő kezelés:

Hetente 1 kezelés (a szérumot és a hajszeszt itt is felváltva használja) a probléma megszűnéséig.

150ml

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Nirvel DETOX intenzív korpásodást gyorsan megszüntető nyugtató hajszesz korpás hajra - fejbőrre

  • Cikkszám:vitalfarco
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Milliliter
    Egységár: 39.93 Ft/Milliliter
  • 5,990Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2 16db

Hajszesz hajhullás ellen A Zeta 2 16db

A zeta 2 már az első  kúra után látványos változás tapasztalható, melyhez  16db ampu..

13,900Ft