• Aloe Vera Gél Filézet

Megrendelés estén NULLA a szállítási költség! 99% tisztaságú Aloe Vera gél. Aloe növény immunerősítésre, emésztési zavarokra, gyomorfájdalmakra, szorulásra, sebekre, sömörre, égési sérülésekre és szájüreg betegségekre ajánlották már a görög orvosok 1000 évvel ezelőtt. Az Aloe már régóta felkeltette az emberek érdeklődését. Csodálták rendkívüli alkalmazkodó képességét az extrém sivatagi körülményekhez. Gyorsan felfedezték az Aloe levélnek, de főleg az Aloe húsának különös, gyógyító tulajdonságait. Később igazolták, hogy az Aloe fogyasztása elősegítheti a cukorbetegeknél a cukorszint csökkenést.

 A szervezetünket kb. 350 féle vegyület alkotja, kutatások szerint ebből 240 féle megtalálható az Aloéban. Ami a legcsodálatosabb benne az, hogy ezeknek az alkotórészeknek az egymáshoz viszonyított aránya a lehető legjobban igazodik a szervezetünk igényeihez.

1987-ben publikálták az USA (Carrington Labor) eredményeit, az Aloe vera-nak vírusellenes hatást gyakorol többek között a torokgyulladást,influenzát, mumpszot, és a kanyarót okozó  vírusokra, egyúttal növeli a szervezet ellenálló képességét.

 

 Kiszerelés:946 ml

-       A Lily of the Desert cég aloe vera termékeinek tisztaságát és tartalmát a Nemzetközi Aloe Tanács ( Interntional Aloe Science Council ) ellenőrzi.Biztosítja ,hogy a termékek 100%ig tiszta aloe veraból készülnek.

-       A Lily of the Desert cég csúcstechnológiájú feldolgozó üzeme és laboratóriumai OneCert által bizonyítottan környezetkimélőek, teljes összhangban a nemzetközi bio-termesztési programmal.( USDA Certified National Organic Program).

 

-       A Lily of the Desert cégtermőföldjeinek és termesztett növényeinek vegyszermentességét az Oregon Tilthgarantálja.

 Bővebben az aloe veraról itt olvashatnak.

Soha ne igyon aloe vera gélt, ha terhes vagy ha szoptat!

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva száraz, hűvös helyen tartandó!

 

 

                                                                                                              

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Aloe Vera Gél Filézet

  • Cikkszám: lily
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Darab
    Egységár: 5.42 Ft/Darab
  • 5,125Ft


Címkék: aloe vera gél, cukorbetegség, emésztést javító, fertőtlenítés, immunrendszer erősítő, reumás és ízületi fájdalom enyhí, sebgyógyító, természetes