• Psoratinex közepes szett (Soratinex Kátránymentes Bőrápoló géllel)
 A szettek a krónikus plakkos pikkelysömörrel érintett bőr ápolásához szükséges mindkét Psoratinex és egy Soratinex terméket tartalmazzák.
 
A nagy szett tartalma:
- Soratinex Bőrápoló gél 200ml
- Psoratinex Kenőcs 2x50g
- Psoratinex Kondicionáló olaj 200ml

Soratinex Bőrápoló gél
A fej és a test száraz, pikkelyes, hámló és gyulladt bőrének ápolására szolgál, elősegíti a pikkelyes foltok felpuhulását és 
a megvastagodott szaruréteg leválását. A gél szalicilsavat, glikolsavat és citromsavat tartalmaz, amelyek elősegítik a plakkok kíméletes lebontását. A készítmény összetevőinek hatását a szakirodalomban fellelhető alapos vizsgálatok eredményei igazolják. A bőr felületén lévő vastag szaruréteg gátolja a hatóanyagok felszívódását, ezért a Soratinex Bőrápoló gél alkalmazása a bőrt nemcsak simává teszi, de a hatóanyagok könnyebb felszívódását is segíti a megtisztult bőrön keresztül.
 
Psoratinex Kenőcs
A készítmény összetevőinek hatását szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény gyulladáscsökkentő, bőrpuhító, enyhe fertőtlenítő, összehúzó, keratolytikus (hámlasztó) hatással rendelkezik. A termék alkalmazásának következtében a psoriasis enyhe és középsúlyos, krónikus (stabil) formájában a tünetek (erythema, beszűrődés, parakeratosis) csökkennek, a psoriasisos bőr (száraz, hámló, pikkelyes bőr) állapota javul.
 
Psoratinex Kondicionáló olaj
A készítmény összetevőinek hatását szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény alkalmazása során, növényi és esszenciális olaj tartalmánál fogva vékony olajréteget képez a bőrön, azt zsírozza, ezáltal helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Segíti a száraz, pikkelyes (psoriasisos) bőr ápolását, regenerálását.
 
Alkalmazása 
TESTRE:
Reggel és este nedvesítse be a pikkelysömörrel érintett bőrfelületet, és kenje be SORATINEX BŐRÁPOLÓ GÉLLEL. Hagyja hatni 2-3 percig (nagyon vastag plakkok esetén se hagyja bőrén 10 percnél tovább), majd a felpuhult plakkok eltávolításához nagyon óvatosan dörzsölje le a területet egy szivaccsal. Langyos vízzel öblítse le, majd óvatosan szárítsa meg bőrét. Ezután alkalmazza a PSORATINEX KENŐCSÖT és a PSORATINEX KONDICIONÁLÓ OLAJAT az érintett bőrfelületeken. Teste többi részére használja szokásos szappanját vagy tusfürdőjét.

FEJBŐRRE:
Este nedvesítse be fejbőrét, és a szokásos samponja helyett vigyen fel egy kevés SORATINEX BŐRÁPOLÓ GÉLT. Alaposan masszírozza fejbőrébe, és 3–10 percig hagyja hatni a gélt, majd mossa le langyos vízzel. Szárítsa meg a haját, majd alkalmazza a PSORATINEX KENŐCSÖT és a PSORATINEX KONDICIONÁLÓ OLAJAT az érintett bőrfelületen, és hagyja hatni egész 
éjszaka. Reggelente ajánlott újra elvégezni a teljes kezelést. Előfordulhat, hogy a kenőcs és olaj okozta zsíros hatás miatt nem szívesen alkalmazza napközben a termékeket, de a mielőbbi javulás érdekében mindhárom termék használata javasolt, napi 2 alkalommal.

Forgalmazó:FRANKL Pharma Europe Kft

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Psoratinex közepes szett (Soratinex Kátránymentes Bőrápoló géllel)

  • Cikkszám: Dr.Tirant
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Darab
    Egységár: 31,500.00 Ft/Darab
  • 31,500Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Psoratinex kis szett - Pikkelysömör kezelése

Psoratinex kis szett - Pikkelysömör kezelése

A psoriasis, azaz pikkelysömör napjaink egyik legmakacsabb és legsúlyosabb bőrbetegsége, amelynek ki..

25,995Ft 33,670Ft

Soratinex Kátránymentes Bőrápoló gél 200 ml

Soratinex Kátránymentes Bőrápoló gél 200 ml

Soratinex fej és a test száraz, pikkelyes, hámló és gyulladt bőrének ápolására szolgál, elősegíti a..

8,850Ft

Psoratinex közepes szett - Pikkelysömör kezelése

Psoratinex közepes szett - Pikkelysömör kezelése

A psoriasis, azaz pikkelysömör napjaink egyik legmakacsabb és legsúlyosabb bőrbetegsége, amelynek ki..

31,500Ft