• Arsad Elixír 100 ml - Arquebusade az élet víze

Az Arsad elíxir alkalmas lehet a bőr nyugtatására, hajhullás és korpásódás kezelésére, sebek gyorsabb gyógyulására, lábszárfekély kezelésére, ekcémákra, a bőr ránctalanításra. Az Arsad elíxirt használják rovarcsípésekre, csaláncsípésre egyaránt.

Az Arsad elíxir  37 féle virág és gyógynövény kivonatot tartalmaz, melyek a Kárpát-medencében, a Kárpátok érintetlen rétjein (a mai napig kézzel gyűjtik a falvakban élő asszonyok), a svájci és a francia Alpokban teremnek.

A Kárpát-medence egyedül álló talajminőségnek, a Kárpátok érintetlen virágos mezőinek és hegyi levegőjének, valamint az Alpok különleges klímájának köszönhetően a felhasznált virágok és gyógynövények hatóanyag koncentrációja a legmagasabb. Az Arsad® Elixírt ma is a több száz éves eredeti recept felhasználásával készül.

Dr. Bandics István professzor tapasztalatai az Arsad Igazi Arquebusade víz jótékony hatásairól

“Az Arsad Igazi Arquebusade Víz, több tucat aromatikus gyógynövényből készült koncentrátum, amelynek mellékhatása nincs, szemben a kémiai gyógyszerekkel, amelyek faj idegenek, és számtalan eltitkolt mellékhatással bírnak.”

“Az Arsad eredete a XV-XVI. Századba nyúlik vissza. Gyógyító szerzetesek azt a feladatot tűzték maguk elé, hogy az akkori katonák sebesüléseit meggyógyítsák. Nem csak a golyó által okozott sebeket gyógyították az Arquebusade Vízzel, hanem a harc során elszenvedett más bőrsérüléseket és bőrfertőzéseket is.”

“Az én személyes tapasztalataim is megerősítik az Arsad korabeli hatásait. Kitűnően alkalmazható duzzadt ödémás testrészre, roncsolódott, bevérzett mikrokeringési zavar miatt keletkezett, kifekélyesedett bőrfelületre, stresszre, nyugtalanságra, mozgás korlátozottságra. E tünetcsoport kitűnően kezelhető az Arquebusade Vízben található gyógynövény-eszenciával.

Az Arquebusade Víz további felhasználási területe: A fenti tünetcsoport alapján masszírozásnál fokozza, a nyirokkeringés helyes működését ez által javítja a mikrokeringést. Fájdalomcsökkentő hatása is jelentős, illata kellemes.

Száraz ekcémánál: a bőr mikro keringését javítja, ezáltal a bőr anyagcseréjét növeli. Néhány nap alatt látható a bőr regenerálódása, felmelegedése, simává válása, az érzészavar megszűnése, a komfort visszaállása, a szervezet pszichés egyensúlya helyrejön. Feltűnő mindez a nőknél!

Hajhullás és korpásódás: Az Arsad-ot kevés vízzel hígítva erősen bemasszírozzuk (2-5 perc) a fejbőrbe. Néhány hetes kúra után fantasztikus a hatás.

Orrdugulás: (common cold syndróma). Vigyázat! Az orrba csöppentve kb. 15 másodpercig erősen csíp. Ezt a betegnek előre meg kell mondani. A hatás igen jó. A többszöri ismétlésnél a csípés intenzitása fokozatosan csökken.

A garat epipharynx hajlatában fellelhető baktériumok kiirtása Arsad Vízzel átitatott gézzel igen hatásos és nem fájdalmas. Csak orvos végezze!

Lábszárfekélyeknél: varicositás, diabetesnél, permetezzük naponta legalább 3-6-szor a sérült bőrfelületre az arsad vízet. A mikro keringés helyreáll, a nyirokpangás megszűnik, csökken a fájdalom és a szövet elhalás által keletkezett bűz. Drámai a gyógyhatás.

Ránctalanítás: az arcon lévő ráncok és szarkalábak kisimulnak néhány heti kezeléssel. Reggel és este tisztálkodás után fújjuk az arcunkra az Arsad vízet (a szemünket csukjuk be, különben csípi a szem nyálkahártyáját), és enyhén masszírozzuk bele.

Pszoriázisnál egyéb belső kezeléssel együtt ugyancsak hatásos. Naponta többször /4-6szor/ fújjuk be, majd hagyjuk megszáradni az oldatot, azaz felszívódni. Fontos a lelki gyógyítás, homeopátiával kombinálva!

Az orvos kúrál, a Természet gyógyít! /Medicus curat, Natura sanat /

Az Igazi Arquebusade Víz természetes jótékony hatásait igazolom.

Professzor Bandics István


Alkoholra érzékeny bőrűek hígítva alkalmazhatják 2:1 arányban. Pl. 1 dl vízhez adjanak hozzá 0,5 dl Arquebusade vizet! Amennyiben így is érzékeny a bőr az alkoholra abban az esetben ne használja a terméket. Száraz hűvös helyen tárolja. Gyerekektől elzárt helyen!

 

Kiszerelés: 100 ml

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Arsad Elixír 100 ml - Arquebusade az élet víze

  • Cikkszám:Arsad
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Milliliter
    Egységár: 118.50 Ft/Milliliter
  • 11,850Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Cseresznyekocsány kapszula 45db Arkocaps

Cseresznyekocsány kapszula 45db Arkocaps

A már évszázadok óta vizelethajtóként és tiszt&iacu..

3,975Ft

Címkék: arsad elixír 100 ml - arquebusad, bőr nyugtatás, hajhullásra házilag, korpásodás kezelése, lábszárfekély -ekcéma kezelése