• Flavitamin Apigenin 100 db kapszula

 Az Apigenin-búzacsira 2. generációs búza csíra fű kivonatok kitűnően alkalmasak a kemo- és sugárterápia és a rákellenes biológiai terápiák kiegészítésére. Mivel a  2. generációs búza csíra fű kivonatok fő hatóanyaga (apigenin) a növekedési faktorok rendkívül széles skáláját képes gátolni ezért hasonló a hatásmechanizmusa a rákellenes biológiai gyógyszerek hatásához.

Apigenin a ráksejt vonalak legszélesebb skáláját képes gátolni, pusztítani, amit mind laboratóriumi kísérletekben, mind élőlényeken végzett tanulmányokban igazoltak. Ezen kívül jelentős áttétképződés gátló hatással is rendelkezik az apigenin, valamint képes a kemo-és sugárterápia rákellenes hatását is növelni. Hatásmechanizmusa szintén nagyon sokrétű.

Forrás

Taurin:

A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartalmú aminosav, amely bizonyos körülmények között fontos szerepet tölt a szervezetben. Hatással van a vér inzulin –és adrenalin szintjére, az anyagcserére, az immunrendszerre, az ásványi anyagokat szállítja a szervezetben.

A taurin segítheti az agyat és az idegrendszert megnyugtatni, segíthet a szorongásnál és agyi eredetű problémáknál.

Bizonyított, hogy a tarurin pozitív hatást fejt ki a szívizomra, amikor a szív nem tud elég hatékonyan vért pumpálni a testbe, akkor a taurin segíti a szív összehúzódó képességét, jobban tudja a vért pumpálni, valamint csökkenti a vétnyomást.

Öszsetevők:

Taurin,Flavin7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő-maghéj szárítmány, cirok maghéj szárítmány, feketeszeder mahéj szárítmány,feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli maghéj szárítmány, pirosribizli maghéj szárítmány, szilvahéj szárítmány, almahéj szárítmány) zöld tea, kamilla virág por, zselatin.

Kiszerelés: 100 db kapszula    

Ajánlott napi adag: 3x1 db kapszula

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Flavitamin Apigenin 100 db kapszula

  • 4,300Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Flavin7 Artemisinin 100 db kapszula

Flavin7 Artemisinin 100 db kapszula

Az Artemisinint malária ellen használták, de kutatók szerint daganatelle..

28,955Ft 31,605Ft