• Placenta ampulla 10x10ml hajhullás ellen

 

Placenta hajhullás elleni hajszesz, intenzív tonik  ami megállítja a hajhullást, valamint serkenti a hajnövekedést. Speciális stimuláló és aktivizáló hatása a fejbőrön elősegíti az egészséges hajnövekedést.

Placenta hajszesz hajhullás elleni - Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

Placenta hajszesz hajhullás ellen használata. Mossa meg a hajat a kezelésnek megfelelő samponnal, és törölje meg. Öntse a fejbőrre az ampulla tartalmát (vagy a megfelelő dózist a palackból) részről részre haladva, és masszírozza legalább 5 percig kis körkörös mozdulatokkal, és az ujjvégekkel könnyedén nyomkodja meg annak érdekében, hogy biztosítsa az aktív összetevők alapos átitatását. Ne öblítse le!: Intenzív kezelés – kezdő fázis: hetente 2 vagy 3 használat, 2-3 hónapig, samponozás után nedves hajon vagy száraz hajon, ha a mosás nem szükséges.: Megelőző vagy védő kezelés: hetente legalább 1 használat a probléma megszűnéséig. Az intenzív kezelést ismételje meg periódikusan legalább kétszer egy évben. Ha több hajgyógyászati problémája van, felváltva használja a samponokat és a hajszeszeket.

Kiszerelés:10x10ml-s ampulla

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Placenta ampulla 10x10ml hajhullás ellen

  • Cikkszám:
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Darab
    Egységár: 509.50 Ft/Darab
  • 5,095Ft


Kapcsolodó termék(ek)

 Kovaföld Calcium 210 db kapszula S.B.

Kovaföld Calcium 210 db kapszula S.B.

A kovaföld építőeleme a szilícium-dioxid, hatására..

3,655Ft

Arsad Elixír 100 ml - Arquebusade az élet víze

Arsad Elixír 100 ml - Arquebusade az élet víze

Az Arsad elíxir alkalmas lehet a bőr nyugtatására, hajhullás és k..

11,325Ft

Nogrey Lotion színező ősz hajra 200ml

Nogrey Lotion színező ősz hajra 200ml

Nogrey Lotion hajszín (színező)visszaállító, pigmentfokozó..

4,290Ft