• Barátcserje kapszula 60 db

A barátcserje növény termését Európában évszázadok óta alkalmazzák női hormonális problémák esetén. Rendszertelen menstruációnál, a normális menstruációs ciklus visszaállításának elősegítésére és termékenységi problémáknál alkalmazták a gyógynövényt.

Egyes tudósok szerint a menstruációt megelőző tünet együttesben szenvedő női szervezet túl kevés progeszteront termel a menstruációs ciklus második felében. Ez egyensúlyzavart okoz a szervezet természetes ösztrogén-progeszteron arányában. A barátcserje terméseinek alkalmazása helyreállíthatja a hormonális egyensúlyt, s ez által a barátcserje megszüntetheti az ingerlékenységgel vagy levertséggel járó menstruáció előtti tünet együttest. Németországban folytatott kutatások szerint a barátcserje a vizsgált nők 90%-nak enyhítette a panaszait, egyharmaduknál pedig tejesen elmúltak a panaszok. A barátcserje prolaktincsökkentő hatása enyhítheti a menses előtti emlőfájdalmat és érzékenységet, még akkor is, ha egyéb menstruáció előtti panasz nem lép fel.

 

Mivel a prolaktin magas és a progreszteron alacsony szintje gátolja a petesejtérést, a barátcserje termése (barátbors) segíthet azoknak a nőknek, akik nehezen esnek teherbe. A barátcserje leginkább azoknál a nőknél hasznos, akiknek alacsony a progeszteronszintjük.  Amikor a prolaktin túl magas szintje miatt szünetel a menstruáció, a barátcserje termése a barátbors segíthet helyreállítania normális ciklust.

A klimax alatt fellépő hőhullám esetén is  kipróbálható a barátcserje.

A barátcserje a menstruáció időszakában gyakran jelentkező pattanások ellen is kipróbálható.

 

A barátcserje adagolása mindig egyforma, függetlenül attól, hogy menstruáció előtti tünetegyüttesre, emlőérzékenységre, meddőségre, vérzészavarokra vagy egyéb női bajokra alkalmazzák.  

A barátcserje szedése üres gyomorra ajánlatos a gyors felszívódás miatt. Az első adagot mindig reggel vegyük be. Menstruációs panaszokkal küszködő nők már egy 10 napos kúra után is némi javulást észlelhetnek a következő ciklus elején. A barátcserje teljes hatásának érzékelésére azonban akár három hónapra is szükség lehet. Hat hónapos kezelés után – ha valóban hat az illetőnél – a meddőség vagy a vérzészavar megszűnhet.

 

Szedhetik a barátcserjét:

 • aktív menstruációs szakaszban lévő hölgyek
 • változó korban lévő hölgyek
 • családalapítás előtt álló hölgyek
 • fejgörcs-migrén esetén

A doboz tartalma:60 db, nettó 300mg/kapszula

Összetétele:natúr barátcserje gyümölcs, dehidratálva, porítva.

Figyelmeztetés!

Hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét! Szedése esetén felléphet gyomorpanasz vagy viszketéssel járó bőrkiütés, akkor hagyja abba használatát! Terhesség alatt szedése nem ajánlott!

Származási hely: Magyarország

Forgalmazó: Zöld Ezüst

A barátcserjéről még olvasható itt.

 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

 

 

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Barátcserje kapszula 60 db

 • Gyártó: Zafír
 • Cikkszám:zafír
 • Elérhető:Raktáron
  Mennyiségi egység: Darab
  Egységár: 70.58 Ft/Darab
 • 4,235Ft
 • 3,890Ft


Kapcsolodó termék(ek)

Barátcserje kapszula 60 db Herz

Barátcserje kapszula 60 db Herz

A barátcserje növény termését Európában évsz&a..

4,040Ft 4,250Ft

Barátcserje porkapszula 60db - Vitex

Barátcserje porkapszula 60db - Vitex

A barátcserje növény természetes tulajdonságainál fogva k&ea..

3,185Ft

Címkék: barátcserje kapszula, ciklus szabályzó, hőhullám, menstruáció beállítása, premenstruáció, terhesség elősegítő, vérzészavar