• Macskakarom kapszula 100 db Vibe Una de Gato

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyítható módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti.


A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa (macskakarom) aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat:
- gyulladásgátló tulajdonságok;
- aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása);
- citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló.

A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Erősítheti az immunrendszert azáltal, hogy növelheti a leukociták (fehér vértestek) számát, ezen kívül gátolja a tumorsejtek szaporodását.


1 kapszula összetétele: 150 mg Uncariae tomentosa cortex (macskakarom kéreg) finomra őrölt pora.

Nem tartalmaz egyéb segédanyagokat.

"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)." - OÉTI Szakértő Testület Tudományos állásfoglalás 2013/06/SZT0007


Adagolás: felnőtteknek 3 X 2 kapszula

Tartalom:100db

 

Forgalmazó:Sprintvital Trade

Származási hely: Peru

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem alkalmas betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést. FIGYELEM: Használat előtt beszéljen orvosával. Ne szedje, ha terhes, szoptat, ha bármely összetevőére allergiás. 18 év alatt nem ajánlott. Kisgyermektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!

 

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Macskakarom kapszula 100 db Vibe Una de Gato

  • Cikkszám: peru
  • Elérhető: Raktáron
    Mennyiségi egység: Darab
    Egységár: 57.85 Ft/Darab
  • 5,785Ft
  • 5,340Ft


  • 3 vagy több 4,995Ft

Kapcsolodó termék(ek)

Leni COMPLEX™

Leni COMPLEX™

A tabletta LeniFit™ komplexet; Ördögkarom + Tömjén + Pycnogenol® &ea..

5,990Ft

Protect őr 30db Ízületi fájdalmak

Protect őr 30db Ízületi fájdalmak

Gyulladáscsökkentő, ízületi mozgékonyságot növelő é..

4,690Ft