• BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 500ml spray

Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a gyermekjáték vagy kellékek lemosására. Ha leesik a cumi, csak be kell fújni és lemosás és letörlés nélkül a babának újra oda adható! Kicsi, praktikus és utántölthető műanyag flakonban!

Fertőtlenítő gyermekjátékokhoz. A kisgyermekek játékainak tisztítása mindig sok gondot okoz a szülőknek. A játékok a földre kerülnek, a legkülönbözőbb mikrobák telepedhetnek meg rajtuk, melyek azután a gyermek szájába kerülve komoly fertőzéseket is okozhatnak, főleg járványos (influenza) időszakban, ahol egymást fertőzik a gyerekek a játék cserével.

A BactoEx® Játék & Kellékek fertőtlenítő oldat alkalmazása nagymértékben növeli a műanyag, fa vagy textilből készült játékok használatának biztonságát. A játékokat fújja le az oldattal, és egy perc hatóidő után öblítés, törölgetés és szárítgatás nélkül már a gyermek kezébe adható. Nem kell aggódni az esetleges fertőzésektől, megbetegedésektől. Alkalmazása nemcsak lakásban és óvodákban elengedhetetlen, de különösen ajánlott a játszótéren, kertben és játszó közösségekben használt játékok esetén.

A BactoEx® Játék & Kellékek felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot!

Nincs káros mellékhatása!

Kiszerelés:25ml spray

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 500ml spray

  • Cikkszám: Grape vital
  • Elérhető: Hiánycikk
    Mennyiségi egység: Milliliter
    Egységár: 5.90 Ft/Milliliter
  • 2,950Ft


Kapcsolodó termék(ek)

BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 25ml spray

BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 25ml spray

Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely ..

550Ft

BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 1000ml utántöltő

BactoEx® Gyermekjáték biofertőtlenítő 1000ml utántöltő

Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely ..

3,780Ft