• BactoEx® Bőr- & Köröm ecsetelő 15ml

A wellness részlegek, párás és meleg helységeiben, a láb- és körömgomba és esetleges kórokozók biztonságos eltávolítására és megelőzésére kifejlesztett, kizárólag biológiai anyagokból készült, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Megvédi a bőr- és körömgomba fertőzéstől, szemölcsöktől, herpesztől. Sebfertőtlenítésre is alkalmas, pattanások ecsetelésére, vagy akár nyílt sebre is. Gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló is.

A BactoEx® Bőr- & Köröm ecsetelő felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat. Körömgomba esetén ecsetelje be napi 3 alkalommal, este, tisztálkodás után, lefekvés előtt a beteg területet.

 Ekcémák, pattanásos, pszoriázisos felületeket ajánlatos naponta többször beecsetelni.

Alkalmazási terület: bőr- és körömgomba, pszoriázis, ekcéma, pattanás, herpesz, szúnyogcsípés, kiütés és további bőr és köröm megfertőzése esetén alkalmazható.

Típus: Folyékony koncentrátum.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt hígítatlanul, a fertőtlenítendő felületre ecseteljük, napi több alkalommal, de minimum 2-3 órás szünetekkel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1 perc után kifejti hatását. A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát nem okoz gondot, ha az oldat sebes felületekkel érintkezik.

Kiszerelés:15ml

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

BactoEx® Bőr- & Köröm ecsetelő 15ml

  • Cikkszám: Grape Vital
  • Elérhető: Hiánycikk
    Mennyiségi egység: Milliliter
    Egységár: 266.33 Ft/Milliliter
  • 3,995Ft


Kapcsolodó termék(ek)

BactoEx® univerzális biofertőtlenítő 500ml spray

BactoEx® univerzális biofertőtlenítő 500ml spray

A BactoEx® általános felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek..

2,695Ft